Αθλητικά sneakers αγόρι

ΦΙΛΤΡΑ

Τα καλύτερα παιδικά αθλητικά και sneakers παπούτσια

Αν το παιδί σας χρειάζεται αθλητικά παπούτσια, θα χρειαστείτε να αγοράσετε ένα ζευγάρι που να είναι και άνετο και βολικό αλλά και υγιεινό. Μπορείτε να μετρήσετε μόνοι σας, σπίτι, τα πόδια του παιδιού σας με ένα μολύβι και ένα χαρτί και ύστερα να χρησιμοποιήσετε αυτή την μέτρηση όταν κάνετε τα ψώνια σας.

Μπορείτε επίσης να πάτε σε ένα κατάστημα και ένας υπάλληλος να σας βοηθήσει να μετρήσετε το μέγεθος παπουτσιού του παιδιού σας. Καλό θα είναι να κοιτάξετε για παπούτσια που δεν είναι υπερμεγέθη ή στριμωγμένα. Καλό θα είναι επίσης να αγοράσετε παιδικά αθλητικά παπούτσια που είναι σχεδιασμένα για ειδικά αθλήματα και σπορ ώστε το παιδί σας να παίζει και να το απολαμβάνει. Εμείς θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές σχετικά με το πώς να διαλέξετε το τέλειο παπούτσι για το παιδί σας.

1. Μέτρηση των ποδιών του παιδιού σας στο σπίτι

Τα νούμερα των παπουτσιών στην περίπτωση των παιδιών αλλάζουν συνέχεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι που έχετε ήδη για να κάνετε μία εκτίμηση του νούμερου. Ιδανικά, το παιδί σας θα έχει ένα παλιότερο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών για να κάνετε μία δοκιμή. Αν όχι, οποιοδήποτε παπούτσι φοράνε τακτικά κάνει. Αυτό μπορεί να αποκαλύψει που να δώσετε έμφαση.

Μπορείτε να μετρήσετε τα πόδια των παιδιών σας μόνοι σας, στο σπίτι με ένα μολύβι και ένα χαρτί. Τοποθετήστε το πόδι του παιδιού σας πάνω στο χαρτί σε μία επίπεδη επιφάνεια. Με ένα μολύβι, σημειώστε εκεί που κάθεται η φτέρνα. Ύστερα, σημειώστε στο μπροστινό μέρος, εκεί που τελειώνει το μεγαλύτερο δάχτυλο. Χρησιμοποιήστε έναν χάρακα για να μετρήσετε την απόσταση μεταξύ των δύο σημείων. Μερικές μάρκες διαθέτουν τους δικούς τους πίνακες μέτρησης που μπορείτε να εκτυπώσετε.

Καλό θα είναι να μετρήσετε και τα δύο πόδια καθώς το ένα μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το άλλο. Επίσης, καλό θα είναι να μετρήσετε τα πόδια το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα πόδια των παιδιών σας μπορεί να μεγαλώσουν ελάχιστα.

2. Καθορίστε το είδος καμάρας του παιδιού σας

Μπορείτε να καθορίσετε μόνοι σας το ύψος της καμάρας του παιδιού σας, εκτιμώντας έτσι το είδος της στήριξης που χρειάζεται το παιδί σας από τα παπούτσια τους.

Επίσης, κατά την μέτρηση, καλό θα είναι να χρησιμοποιείτε και κάλτσες. Χρησιμοποιήστε τις κάλτσες που φοράνε συνήθως για να μετρήσετε και τα δύο πόδια ώστε να αποκτήσετε καλύτερη εφαρμογή. Το σίγουρο είναι πως τα παιδιά σας δεν θα φορέσουν τα αθλητικά τους παπούτσια δίχως κάλτσες άρα αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το σωστό μέγεθος.

3. Μέγιστη στήριξη-πολύ σημαντική

Καλό θα είναι να κοιτάζετε για παπούτσια που διαθέτουν κορδόνια ή Velcro. Τα κορδόνια μπορεί να προσφέρουν καλύτερη εφαρμογή αλλά τα αθλητικά παπούτσια με Velcro είναι ευκολότερα να τα χρησιμοποιήσουν μικρά παιδιά.

Επίσης, θα πρέπει να ελέγξετε το κενό μεταξύ του παπουτσιού και του μεγαλύτερου δαχτύλου του ποδιού του παιδιού σας. Θα χρειαστείτε κάποιο κενό ώστε τα δάχτυλα να μην πιέζονται. Βεβαιωθείτε πως υπάρχει τουλάχιστον 1 εκατοστό κενό μεταξύ του δαχτύλου και του παπουτσιού. Τέλος, μην αγοράζετε μεγαλύτερο μέγεθος σκεπτόμενοι πως το παιδί σας θα μεγαλώσει. Με κάτι τέτοιο, τα παιδιά σας είναι πιο πιθανό να πέφτουν και να υφίστανται τραυματισμούς.