Δωρεάν μεταφορικά από €55

Αλλαγές- επιστροφές

Πολιτική αλλαγών/επιστροφών

Αν  επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε λόγω μεγέθους, χρώματος ή ακόμη και αντικατάστασή του με άλλο προϊόν, θα πρέπει μέσα σε 14 ημερες από την παραλαβή του να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] , είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 215 5556027 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Σημείωση: Για αγορές εντός Ελλάδας, αν επιθυμείτε αλλαγή, η εταιρεία μας αναλαμβάνει στην πρώτη αλλαγή τα έξοδα επιστροφής μέσω Elta Courier κι εσείς τα έξοδα επαναποστολής €2,90 και τυχόν διαφορα τιμής. Η εξόφληση της επαναποστολής μπορεί να γίνει μέσω κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής για να μην επιβαρυνθείτε την αντικαταβολή.  Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης ή πληρωμής με πιστωτική τότε επιβαρύνεστε και τα έξοδα αντικαταβολής €2,50.  Η δεύτερη αλλαγή γίνεται αποκλειστικά με δική σας επιβάρυνση μεταφορικών και της επιστροφής και της επαναποστολής εντός Ελλάδος και πραγματοποιείται είτε μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier  Elta courier  €5,80 είτε μέσω κάποιας άλλης εταιρείας courier επιλογής του πελάτη με δική του χρέωση . Η εξόφληση της επιστροφής και της επαναποστολής μπορεί να γίνει μέσω κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής για να μην επιβαρυνθείτε την αντικαταβολή.  Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης ή πληρωμής με πιστωτική τότε επιβαρύνεστε και τα έξοδα αντικαταβολής €2,50.

Η αλλαγή θα πρέπει να γίνει ταυτόχρονα με την  παραλαβή του νέου προϊόντος……

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή των προϊόντων είναι τα προϊόντα κατά την επιστροφή τους να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν υποστεί καμιά  φθορά τόσο αυτά όσο και η συσκευασία τους, να μην έχει γίνει χρήση των προϊόντων  και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστατικό αγοράς που έχετε λάβει κατά την παραλαβή τους.

Για αγορές εντός Κύπρου: Οι επιστροφές γίνονται από το  τον πελάτη με δική του ευθύνη και χρέωση.

Δικαίωμα υπαναχώρησης
Κάθε καταναλωτής έχει δικαίωμα να αλλάξει γνώμη για μία αγορά που έχει πραγματοποιήσει από απόσταση. Η υπαναχώρηση ισχύει για τις συναλλαγές σε όλες τις χώρες της Ε.Ε, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω Διαδικτύου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω φαξ, μέσω τηλεφώνου και για τις συναλλαγές που γίνονται εκτός εμπορικών καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, ο καταναλωτής έχει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς για να υπαναχωρήσει και να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να αναφέρει τους λόγους. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να φυλάξετε την απόδειξη και να την αποστείλετε πίσω στην εταιρεία μαζί με το προϊόν.
Από την πλευρά του, το ηλεκτρονικό κατάστημα οφείλει να του επιστρέψει τα χρήματα που πλήρωσε για την αγορά του προϊόντος αφαιρουμένων των αρχικών εξόδων αποστολής και επιστροφής  εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε από για την υπαναχώρηση. Αν η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή τότε το ηλεκτρονικό κατάστημα αφαιρεί από το ποσό της επιστροφής και τα έξοδα της αντικαταβολής (€2,50).

Κοινοποίησε σε φίλους σου!