Δωρεάν μεταφορικά από €45
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2155556027

Αλλαγές- επιστροφές

Πολιτική αλλαγών/επιστροφών

Αν  επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε λόγω μεγέθους, χρώματος ή ακόμη και αντικατάστασή του με άλλο προϊόν, θα πρέπει μέσα σε 1 μήνα από την παραλαβή του να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση shop[@]clicknbuy.gr , είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 215 5556027 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Σημείωση: Για αγορές εντός Ελλάδας, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη για παραγγελίες άνω των €25,00. Για παραγγελίες κάτω των €25,00 η επιβάρυνση των μεταφορικών είναι € 4,50. Η δεύτερη αλλαγή γίνεται με επιβάρυνση μεταφορικών €4,50 ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας εντός Ελλάδος και πραγματοποιείται είτε μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier  Elta courier με χρέωση παραλήπτη ,είτε μέσω κάποιας άλλης εταιρείας courier επιλογής του πελάτη με δικής του χρέωση .

Κατόπιν, το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην εταιρεία μας εντός πέντε (5) ημερών από την στιγμή που θα εγκριθεί το αίτημα επιστροφής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή των προϊόντων είναι τα προϊόντα κατά την επιστροφή τους να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν υποστεί καμιά  φθορά τόσο αυτά όσο και η συσκευασία τους, να μην έχει γίνει χρήση των προϊόντων  και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστατικό αγοράς που έχετε λάβει κατά την παραλαβή τους.

Για αγορές εντός Κύπρου: Οι επιστροφές γίνονται από το  τον πελάτη με δική του ευθύνη και χρέωση.

Δικαίωμα υπαναχώρησης
Κάθε καταναλωτής έχει δικαίωμα να αλλάξει γνώμη για μία αγορά που έχει πραγματοποιήσει από απόσταση. Η υπαναχώρηση ισχύει για τις συναλλαγές σε όλες τις χώρες της Ε.Ε, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω Διαδικτύου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω φαξ, μέσω τηλεφώνου και για τις συναλλαγές που γίνονται εκτός εμπορικών καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, ο καταναλωτής έχει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς για να υπαναχωρήσει και να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να αναφέρει τους λόγους. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να φυλάξετε την απόδειξη και να την αποστείλετε πίσω στην εταιρεία μαζί με το προϊόν.
Από την πλευρά του, το ηλεκτρονικό κατάστημα οφείλει να του επιστρέψει τα χρήματα που πλήρωσε για την αγορά του προϊόντος αφαιρουμένων των αρχικών εξόδων αποστολής και επιστροφής  εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε από για την υπαναχώρηση. Αν η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή τότε το ηλεκτρονικό κατάστημα αφαιρεί από το ποσό της επιστροφής και τα έξοδα της αντικαταβολής (€2,50).

Κοινοποίησε σε φίλους σου!